top of page

FAQ

Hvordan foregår betaling?
Betaling sker via bankoverførsel efter du har bekræftet at du er tilfreds med vores produkt. Vi sender en faktura som senest skal betales 30 dage efter du har modtaget det endelige produkt.

Filmer I i hele Danmark?
Som udgangspunkt arbejder vi kun på Sjælland. Dog kan vi godt arbejde i andre dele af landet ved særlig aftale.

Hvor lang tid går der mellem fotografi/filmning og levering af produktet?
Som regel går der op til 7 dage før du modtager det endelige produkt. Ved forsinkelse sørger vi for at have en endnu mere åben kommunikationskanal, så du hele tiden har indsigt i, hvor langt vi er i processen.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds?
Hvis vi har skuffet, og du ikke er tilfreds med det endelige produkt, vil du modtage 100% af dine penge tilbage. Dog vil vi gerne samarbejde med dig yderligere inden da, i et håb om at opnå tilfredshed hos begge parter.

Hvorfor har jeg modtaget et produkt med vandmærke?
Vandmærket er et slags sikkerhedsnet for os, så du kan fornemme om du er tilfreds eller ej inden endelig betaling. Når du har bekræftet at du er tilfreds med det endelige produkt, vil du modtage dine billeder og film uden vandmærke, så de er klar til brug.

Er transport og lign. inkluderet i tiden afsat til foto og film?
Nej. Den angivne tid under vores produkter er kun til fotografering og film. Du betaler dermed ikke for vores transport eller lignende aktiviteter.

Hvad mener I med filhåndtering?
Den nødvendige filtype kan variere, alt efter hvad dine produkter skal bruges til. Vi sørger for at du modtager filerne i det rigtige format, så der ikke opstår bøvl når det skal implementeres hos dig.

bottom of page