top of page

Om os

Hos Odd & Ivø Photography I/S går vi op i et godt billede. Vi er passionerede om at finde det visuelle udtryk du søger, og gennem film og foto formidle din virksomheds vision. Vi er 2 unge og dedikerede talenter, med erfaring inden for fotografi, samt film og billede med drone. Vi har derudover erfaring med mange forskellige lokationer, og ved hvordan man opnår det bedste billede hos netop din udvalgte lokation. Samtidig er vi altid klar på nye udfordringer. Se vores portefølje for mere.

Vores mission
 

Fotografi og film er et væsentligt område også erhvervsmæssigt, da den visuelle præsentation er det vi mennesker ser først. Et fængende billede, en farverig video, eller godt kameraarbejde falder i øjnene, og fanger interessen hos kunden. Ulempen ved dette er dog at det ofte bliver dyrt, og billederne lever ikke nødvendigvis op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshed eller pengene tilbage.

Processen og planlægningen med fotografi tager tid. Derfor er vores kernefokus, hos Odd & Ivø Photography, at tilbyde et professionelt, billigt og nemt produkt, i form af både billeder og film til din hjemmeside, præsentation, hussalg m.m. Vi bliver hurtigt enige med kunden om hvad de ønsker, og går derefter i gang med planlægning af hvad og hvordan vi skal filme.  

Det vigtigste for os er en tilfreds kunde, som kan mærke markant forskel på deres visuelle præsentation efter implementering af vores videoer og stillbilleder. Ved vores produkt, er det derfor en garanti, at kvaliteten altid er af højeste standard, og at produktet falder i smag hos både dig og dine kunder.

Fjaðrárgljúfur from above.jpg

Mød os

Fotoansvarlig
Mikkel Odd Højgaard

Kundeansvarlig
David Taiger Ivø

bottom of page